صوص الباربيكيو البيتي


 
صوص الباربيكيو البيتي..
الوصفة سهلة جداً وتستوعب اي حاجة عندك في المطبخ مش عايزاها حطيها فيها وعلى ضمانتي..
وزي ما احنا متفقين انا معنديش مقادير
عشان أعمل كمية تفضل في التلاجة لاي وقت بدأت بازازتين كاتشب..
في حلة ع النار وحطيت عليها يا ستي الآتي..
كمية من السكر البني - السكر العادي - عسل أسود - عسل أبيض - مستردة - صويا صوص حلو - ملح - فلفل - بشر برتقال وشوية عصير برتقال - بودرة توم - بودرة بصل - بابريكا - شطة- بودرة قرنفل وزنجبيل وقرفة..
عصرت طماطم كمان وحطيتها عليها
يعني شوفي عايزة يظهر فيها طعم ايه وحطيه وتسيبها تغلي على النار تغلي تغلي تغلي بس ع الهادي.. لغاية ما تبقى سميكة..
في ناس بتبدأ فيها من الاول ببصل مفروم وتوم وطماطم كأنك هتعملي صلصة مكرونة وبرضه بتحطي عليها كوووووووول الحاجات دي والكاتشاب وكله
تاخديها بعد كدة تعبيها في ازايز الكاتشاب.. بتبقى مركزة اوي فلما تحبي تستعمليها خففيها بشوية مية وتوكلي على الله


تعليقات

المشاركات الشائعة من هذه المدونة

اللحمه البارده او الرستو لعزومات رمضان

صينية الشاورما هتدوبي في طعمها

طريقة عمل لحم مفروم كذاب ( بدون لحم ) بنفس طعم اللحم