كيس لحم بالبطاطس وصلصه الباربكيو فى الفرن من مطبخ نور الهدى بالخطوات المصوره

بسم الله نبدأ
المقادير
1 كيلو لحم غنم بالعظام او اى نوع لا يحتاج وقت كبير فى النضج
حوالى اربع حبات بطاطس 
حبه بصله كبيره 
حوالى كوب فاصوليا خضراء او اى خضار تحبيه
2 ملعقه كبيره باربكيو صوص
ملح فلقل بابريكا كمون حبهان مطحون
كيس شواء للفرن
الطريقه
نقطع البطاطس مكعبات



ونقطع البصله مكعبات ونحضر الفاصوليا


نجهز اللحم




فى طبق واسع نضع البطاطس والبصل والفاصوليا


ونضيف جميع التوابل والباربيكيو صوص 

نضيف اللحمه ونقلب الخليط كله مع بعضه هكذا




ونترك الخليط حوالى نصف ساعه حتى تشرب المكونات من التوابل والصوص
وبعدها نضع الخليط فى كيس الشواء المخصص للدخول فى الفرن ونعمل ثقوب بالشوكه على سطح الكيس حتى لا ينفجر من البخار ونضعه فى صينيه هكذا




ويدخل الفرن حوالى ساعه الا عشر دقائق وده شكله بعد النضج




وهنا فى طبق التقديم وقدمت معه رز ابيض واصابع كانيلونى كنت عملاها

أتمنى ان تعجبكن الاكله ونصيحه منى جربوا الباربيكيو صوص لان طعمه راااااااااااااااائع فعلا فعلا بيعطى نكهه جميله للطعام 
دمتن فى حفظ الرحمن

تعليقات

المشاركات الشائعة من هذه المدونة

اللحمه البارده او الرستو لعزومات رمضان

طريقة عمل لحم مفروم كذاب ( بدون لحم ) بنفس طعم اللحم

ارز بسمتي بالمستردة والكاتشب.