الثلاثاء، 13 ديسمبر، 2011

جلاش بحشوة البيتزا

بسم الله نبدأ

قطعت بصلتين وسط و حوالي ربع كيلو طماطم قطعتها مكعبات و الفلفل قطعته صغير و بشرت الجبن و قطعت حوالي 7 وحدات سوسيس طرنشات

حطيت شوية زيت في الطاسة و دبلت فيهم البصل و بعدين ضيفت عليه الفلفل و شوية تشويح و بعدين الطماطم و شوية تشويح كمان و رشة فلفل بس


ايه الناس دي عمالين ياكلوا الحشو مش صابرين



ايه الناس دي عمالين ياكلوا الحشو مش صابرين


ايه الناس دي عمالين ياكلوا الحشو مش صابرين


بعد كده قسمت الخلطة نصين
نص حطيت عليه السوسيس وعلي النار وسويته تقريبا و ملحته


ايه الناس دي عمالين ياكلوا الحشو مش صابرين


ايه الناس دي عمالين ياكلوا الحشو مش صابرين


و النص التاني هنحط عليه الجبن بس من غير النار
و نشوف لو عاوز ملح نظبته لان الجبنة بتملحه


ايه الناس دي عمالين ياكلوا الحشو مش صابرين



ايه الناس دي عمالين ياكلوا الحشو مش صابرين


كده نبتدي نرص الصينية ندهنها زيت خفيف
و نرص اول لفة ورقتين ورقتين و ندهن بينهم زيت
نحط الحشوة و اي حشوة تانية نحبها
ان شالله 10 حشوات و نرص اللفة التانية زي الاولانية



ايه الناس دي عمالين ياكلوا الحشو مش صابرين


ايه الناس دي عمالين ياكلوا الحشو مش صابرين


دلوقتي نقطعها و ندهن وشها زيت و عذرا انا باحب اقطعها كبيرة
و القطع اللي في النص فيها الحشوتين سوا و علي الفرن علي طول


ايه الناس دي عمالين ياكلوا الحشو مش صابرين


دلوقتي نعمل البيض و اللبن انا باحط في المج بيضة و باكمل المج لبن
و الصاجة بتاخد مجين من دول و طبعا باقلبهم كويس و باحطلهم ملح و فلفل


ايه الناس دي عمالين ياكلوا الحشو مش صابرين


ايه الناس دي عمالين ياكلوا الحشو مش صابرين



ايه الناس دي عمالين ياكلوا الحشو مش صابرين


نروح للصاجة في الفرن بقالها شوية نخرجها
و نحط البيض باللبن و ندخلها الفرن تاني


ايه الناس دي عمالين ياكلوا الحشو مش صابرين


ايه الناس دي عمالين ياكلوا الحشو مش صابرين


كده خلصت الصينية و ريحتها تجنن


ايه الناس دي عمالين ياكلوا الحشو مش صابرين


و دول حتتين كل حتة بحشوة شكل


ايه الناس دي عمالين ياكلوا الحشو مش صابرين


و ده بقا طبق مخلل من صنع ايديا ريحته و طعمه جنان
مشهورة بيه بس حاسبوا احسن المخلل موحوح اوي


ايه الناس دي عمالين ياكلوا الحشو مش صابرين


و الحمد لله كلنا و شبعنا

ليست هناك تعليقات: