الثلاثاء، 13 ديسمبر، 2011

صينية اللحمة بالخضار

نبتدي بسم الله
حوالي كيلو لحمة اللي تحبيها من الخروف او عجالي
مغسوله كويييييييييييس وتحطيها في طاجن او صنية فرن

العيد خلص لكن الخروف لسه منه شويه شوفوها من مطبخي وبالصور


ونتبها بملح وفلفل وتوم ناشف لو عندك وكوبايه ميه

العيد خلص لكن الخروف لسه منه شويه شوفوها من مطبخي وبالصور

ونغطيها ونرفعها على النار حوالي نص ساعه او اكتر شويه
العيد خلص لكن الخروف لسه منه شويه شوفوها من مطبخي وبالصور


لحد ما تستوي نص سوا


ونكون مجهزين بصل متقطع وطماطم طريه متقطعه وتوم
وفلفل اخضر وعليهم بهاراتك المفضله انا حطيت بهارات كبه وعصير ليمون
وفلفل اسمر


العيد خلص لكن الخروف لسه منه شويه شوفوها من مطبخي وبالصور
ونحطهم على اللحمة ونرفعا تاني على النار تغلي وبعدين نغطيها وندخلها الفرن حوالي نص ساعة تانيه

العيد خلص لكن الخروف لسه منه شويه شوفوها من مطبخي وبالصور

وبعدين نكشف عليها ونضيف البروكلي اخر حاجه ونسيبها تتحمر من فوق
ودا شكلها او ما خلصت

العيد خلص لكن الخروف لسه منه شويه شوفوها من مطبخي وبالصور
ودي صورة من قريب
العيد خلص لكن الخروف لسه منه شويه شوفوها من مطبخي وبالصور




وقدمت معاها رز بشعرية العيد خلص لكن الخروف لسه منه شويه شوفوها من مطبخي وبالصور



وكوسة بصلصة الطماطم ملوخيه ناشفه

العيد خلص لكن الخروف لسه منه شويه شوفوها من مطبخي وبالصور

ليست هناك تعليقات: