صينية اللحمة بالخضار
نبتدي بسم الله
حوالي كيلو لحمة اللي تحبيها من الخروف او عجالي
مغسوله كويييييييييييس وتحطيها في طاجن او صنية فرن
ونتبها بملح وفلفل وتوم ناشف لو عندك وكوبايه ميه
ونغطيها ونرفعها على النار حوالي نص ساعه او اكتر شويه
لحد ما تستوي نص سوا
ونكون مجهزين بصل متقطع وطماطم طريه متقطعه وتوم
وفلفل اخضر وعليهم بهاراتك المفضله انا حطيت بهارات كبه وعصير ليمون
وفلفل اسمر
ونحطهم على اللحمة ونرفعا تاني على النار تغلي وبعدين نغطيها وندخلها الفرن حوالي نص ساعة تانيه
وبعدين نكشف عليها ونضيف البروكلي اخر حاجه ونسيبها تتحمر من فوق
ودا شكلها او ما خلصت
ودي صورة من قريب
وقدمت معاها رز بشعرية
وكوسة بصلصة الطماطم ملوخيه ناشفه
حوالي كيلو لحمة اللي تحبيها من الخروف او عجالي
مغسوله كويييييييييييس وتحطيها في طاجن او صنية فرن
ونتبها بملح وفلفل وتوم ناشف لو عندك وكوبايه ميه
ونغطيها ونرفعها على النار حوالي نص ساعه او اكتر شويه
لحد ما تستوي نص سوا
ونكون مجهزين بصل متقطع وطماطم طريه متقطعه وتوم
وفلفل اخضر وعليهم بهاراتك المفضله انا حطيت بهارات كبه وعصير ليمون
وفلفل اسمر
ونحطهم على اللحمة ونرفعا تاني على النار تغلي وبعدين نغطيها وندخلها الفرن حوالي نص ساعة تانيه
وبعدين نكشف عليها ونضيف البروكلي اخر حاجه ونسيبها تتحمر من فوق
ودا شكلها او ما خلصت
ودي صورة من قريب
وقدمت معاها رز بشعرية
وكوسة بصلصة الطماطم ملوخيه ناشفه
تعليقات