ورقة اللحمة
وممكن اضافه اى خضار تحبيه
جزر بتنجان اى نوع بس نصيحه بلاش الفاصوليا لانها بتعمل طعم غريب فيها اوكى

هنا نلخبط كل المقدار على بعض بعد اضافه الملح والفلفل الاسود واى بهارات تحبيبها
ونحضر الورق الفويل

ونحط الخليط كله على بعض

وطبعاااااااااااااا بدوووون سمن خاااالص وحتلاقيها تجننننن وخفيييفه واللحمه بتنزل صوصها والريحه واوووووو
ونقفلها كويس جدا

ونحطها على صينيه او على الصاج بتاعه الفرن على درجه حراره 200 وحتستوى واللحمه بتستوى فيها بسرعه جدا
وكانت الريحه قالبه الدنيا
شوفو شكلها

والريحه
طب زووووووووووووووم

يارب تكون عجبتكم
جزر بتنجان اى نوع بس نصيحه بلاش الفاصوليا لانها بتعمل طعم غريب فيها اوكى

هنا نلخبط كل المقدار على بعض بعد اضافه الملح والفلفل الاسود واى بهارات تحبيبها
ونحضر الورق الفويل

ونحط الخليط كله على بعض

وطبعاااااااااااااا بدوووون سمن خاااالص وحتلاقيها تجننننن وخفيييفه واللحمه بتنزل صوصها والريحه واوووووو
ونقفلها كويس جدا

ونحطها على صينيه او على الصاج بتاعه الفرن على درجه حراره 200 وحتستوى واللحمه بتستوى فيها بسرعه جدا
وكانت الريحه قالبه الدنيا
شوفو شكلها

والريحه
طب زووووووووووووووم

يارب تكون عجبتكم
تعليقات