الثلاثاء، 13 ديسمبر، 2011

ورقة اللحمة

نبدا وصفاتنا مع ورقه اللحمه
ودى مكوناتها
ورقه لحمه بالخضار ولحمه محمره وبرام رز وطاجن لسان عصفور وفته رقاق بالصوررر اتفضلوووو

وممكن اضافه اى خضار تحبيه
جزر بتنجان اى نوع بس نصيحه بلاش الفاصوليا لانها بتعمل طعم غريب فيها اوكى
ورقه لحمه بالخضار ولحمه محمره وبرام رز وطاجن لسان عصفور وفته رقاق بالصوررر اتفضلوووو
هنا نلخبط كل المقدار على بعض بعد اضافه الملح والفلفل الاسود واى بهارات تحبيبها
ونحضر الورق الفويل
ورقه لحمه بالخضار ولحمه محمره وبرام رز وطاجن لسان عصفور وفته رقاق بالصوررر اتفضلوووو
ونحط الخليط كله على بعض
ورقه لحمه بالخضار ولحمه محمره وبرام رز وطاجن لسان عصفور وفته رقاق بالصوررر اتفضلوووو
وطبعاااااااااااااا بدوووون سمن خاااالص وحتلاقيها تجننننن وخفيييفه واللحمه بتنزل صوصها والريحه واوووووو
ونقفلها كويس جدا
ورقه لحمه بالخضار ولحمه محمره وبرام رز وطاجن لسان عصفور وفته رقاق بالصوررر اتفضلوووو
ونحطها على صينيه او على الصاج بتاعه الفرن على درجه حراره 200 وحتستوى واللحمه بتستوى فيها بسرعه جدا
وكانت الريحه قالبه الدنيا
شوفو شكلها
ورقه لحمه بالخضار ولحمه محمره وبرام رز وطاجن لسان عصفور وفته رقاق بالصوررر اتفضلوووو
والريحه
طب زووووووووووووووم
ورقه لحمه بالخضار ولحمه محمره وبرام رز وطاجن لسان عصفور وفته رقاق بالصوررر اتفضلوووو
يارب تكون عجبتكم

ليست هناك تعليقات: