ورقة اللحمة

نبدا وصفاتنا مع ورقه اللحمه
ودى مكوناتها
ورقه لحمه بالخضار ولحمه محمره وبرام رز وطاجن لسان عصفور وفته رقاق بالصوررر اتفضلوووو

وممكن اضافه اى خضار تحبيه
جزر بتنجان اى نوع بس نصيحه بلاش الفاصوليا لانها بتعمل طعم غريب فيها اوكى
ورقه لحمه بالخضار ولحمه محمره وبرام رز وطاجن لسان عصفور وفته رقاق بالصوررر اتفضلوووو
هنا نلخبط كل المقدار على بعض بعد اضافه الملح والفلفل الاسود واى بهارات تحبيبها
ونحضر الورق الفويل
ورقه لحمه بالخضار ولحمه محمره وبرام رز وطاجن لسان عصفور وفته رقاق بالصوررر اتفضلوووو
ونحط الخليط كله على بعض
ورقه لحمه بالخضار ولحمه محمره وبرام رز وطاجن لسان عصفور وفته رقاق بالصوررر اتفضلوووو
وطبعاااااااااااااا بدوووون سمن خاااالص وحتلاقيها تجننننن وخفيييفه واللحمه بتنزل صوصها والريحه واوووووو
ونقفلها كويس جدا
ورقه لحمه بالخضار ولحمه محمره وبرام رز وطاجن لسان عصفور وفته رقاق بالصوررر اتفضلوووو
ونحطها على صينيه او على الصاج بتاعه الفرن على درجه حراره 200 وحتستوى واللحمه بتستوى فيها بسرعه جدا
وكانت الريحه قالبه الدنيا
شوفو شكلها
ورقه لحمه بالخضار ولحمه محمره وبرام رز وطاجن لسان عصفور وفته رقاق بالصوررر اتفضلوووو
والريحه
طب زووووووووووووووم
ورقه لحمه بالخضار ولحمه محمره وبرام رز وطاجن لسان عصفور وفته رقاق بالصوررر اتفضلوووو
يارب تكون عجبتكم

تعليقات

المشاركات الشائعة من هذه المدونة

اللحمه البارده او الرستو لعزومات رمضان

صينية الشاورما هتدوبي في طعمها

طريقة عمل لحم مفروم كذاب ( بدون لحم ) بنفس طعم اللحم