رول اللحم بالبسلة والجرز
رول الحم بالبسلة والجرز
المقادير
لحم مفروم - بصله مبشورة ناعم باخد تفل البصل وبضع ماء البصل على جنب
فلفل الوان مقطع صغير
بيضة
3 ملاعق بقسماط ناعم - بهار لحم - فلفل اسود - ملح - قرفة ناعمة
وبسلة وجزر لحشو
بضع جميع المقادير على الحم ماعد البيضة
بخلط الكل مع بعض كويس وثم اضف البيضة
الشكل بعد ماقلبت كويس بعد اضافه البيضة
ثم اجهز الحشو اشوح بصله فى ملعقة زبدة ثم اضف اليها البسلة والجزر حتى تضج نص استوى
طبعا مع اضافه مكعب مرق والتوابل
بعد ماجهزنا الحشو
هجيب ورق فويل ادهنو زبده
هبد بفرد الحم عليها مع تسويت الاطراف
ثم اضع الحشو
ثم االف طرف ورق الفويل من غير مادخل الورق جوه ( يعنى الجيب الطرفين الحم على بعض )
ثم الف الرول مع الضغط على الاطرف وانا بالف
ثم اضعو فى صينة الفرن واضع عليه ماء مغلى وادخلو فى الفرن حاولى ساعه
مع تقليب الرول وهو فى الفرن على جميع الجهات
وهنا الرول لما طلع من الفرن
فاكرين ماء البصل لى خلينها على جنب
هجيب ماء البصل وضع عليها ملح وفلفل وملعقة زيت وادهن به الرول وادخلو الفرن يحمر
وهنا الشكل النهائى لطبق قدمته مع خضار وارز ابيض
من الجانب
عن قررررررررررررررررررررررررررب
المقادير
لحم مفروم - بصله مبشورة ناعم باخد تفل البصل وبضع ماء البصل على جنب
فلفل الوان مقطع صغير
بيضة
3 ملاعق بقسماط ناعم - بهار لحم - فلفل اسود - ملح - قرفة ناعمة
وبسلة وجزر لحشو
بضع جميع المقادير على الحم ماعد البيضة
بخلط الكل مع بعض كويس وثم اضف البيضة
الشكل بعد ماقلبت كويس بعد اضافه البيضة
ثم اجهز الحشو اشوح بصله فى ملعقة زبدة ثم اضف اليها البسلة والجزر حتى تضج نص استوى
طبعا مع اضافه مكعب مرق والتوابل
بعد ماجهزنا الحشو
هجيب ورق فويل ادهنو زبده
هبد بفرد الحم عليها مع تسويت الاطراف
ثم اضع الحشو
ثم االف طرف ورق الفويل من غير مادخل الورق جوه ( يعنى الجيب الطرفين الحم على بعض )
ثم الف الرول مع الضغط على الاطرف وانا بالف
ثم اضعو فى صينة الفرن واضع عليه ماء مغلى وادخلو فى الفرن حاولى ساعه
مع تقليب الرول وهو فى الفرن على جميع الجهات
وهنا الرول لما طلع من الفرن
فاكرين ماء البصل لى خلينها على جنب
هجيب ماء البصل وضع عليها ملح وفلفل وملعقة زيت وادهن به الرول وادخلو الفرن يحمر
وهنا الشكل النهائى لطبق قدمته مع خضار وارز ابيض
من الجانب
عن قررررررررررررررررررررررررررب
تعليقات