رول اللحم بالبسلة والجرز

رول الحم بالبسلة والجرز


المقادير

لحم مفروم - بصله مبشورة ناعم باخد تفل البصل وبضع ماء البصل على جنب

فلفل الوان مقطع صغير

بيضة

3 ملاعق بقسماط ناعم - بهار لحم - فلفل اسود - ملح - قرفة ناعمة

وبسلة وجزر لحشو

اللحمه بالبسلة والجزر مطبخى( لمسابقة 13913742251.jpg


بضع جميع المقادير على الحم ماعد البيضة

اللحمه بالبسلة والجزر مطبخى( لمسابقة 13913742252.jpg


بخلط الكل مع بعض كويس وثم اضف البيضة

اللحمه بالبسلة والجزر مطبخى( لمسابقة 13913742253.jpg

الشكل بعد ماقلبت كويس بعد اضافه البيضة

اللحمه بالبسلة والجزر مطبخى( لمسابقة 13913742254.jpg


ثم اجهز الحشو اشوح بصله فى ملعقة زبدة ثم اضف اليها البسلة والجزر حتى تضج نص استوى

طبعا مع اضافه مكعب مرق والتوابل

اللحمه بالبسلة والجزر مطبخى( لمسابقة 13913742255.jpg

بعد ماجهزنا الحشو

هجيب ورق فويل ادهنو زبده

اللحمه بالبسلة والجزر مطبخى( لمسابقة 13913742256.jpg


اللحمه بالبسلة والجزر مطبخى( لمسابقة 13913750201.jpg


هبد بفرد الحم عليها مع تسويت الاطراف

اللحمه بالبسلة والجزر مطبخى( لمسابقة 13913750202.jpg

ثم اضع الحشو

اللحمه بالبسلة والجزر مطبخى( لمسابقة 13913750203.jpg


ثم االف طرف ورق الفويل من غير مادخل الورق جوه ( يعنى الجيب الطرفين الحم على بعض )

اللحمه بالبسلة والجزر مطبخى( لمسابقة 13913750214.jpg


ثم الف الرول مع الضغط على الاطرف وانا بالف

اللحمه بالبسلة والجزر مطبخى( لمسابقة 13913750215.jpg

ثم اضعو فى صينة الفرن واضع عليه ماء مغلى وادخلو فى الفرن حاولى ساعه

مع تقليب الرول وهو فى الفرن على جميع الجهات

اللحمه بالبسلة والجزر مطبخى( لمسابقة 13913750216.jpg


وهنا الرول لما طلع من الفرن

اللحمه بالبسلة والجزر مطبخى( لمسابقة 13913756101.jpg


فاكرين ماء البصل لى خلينها على جنب


هجيب ماء البصل وضع عليها ملح وفلفل وملعقة زيت وادهن به الرول وادخلو الفرن يحمر


وهنا الشكل النهائى لطبق قدمته مع خضار وارز ابيض

اللحمه بالبسلة والجزر مطبخى( لمسابقة 13913756102.jpg

من الجانب

اللحمه بالبسلة والجزر مطبخى( لمسابقة 13913756113.jpg

عن قررررررررررررررررررررررررررب

اللحمه بالبسلة والجزر مطبخى( لمسابقة 13913756114.jpg

تعليقات

المشاركات الشائعة من هذه المدونة

اللحمه البارده او الرستو لعزومات رمضان

صينية الشاورما هتدوبي في طعمها

طريقة عمل لحم مفروم كذاب ( بدون لحم ) بنفس طعم اللحم