بطاطس ويدجز




المقادير:
====
كيلو بطاطس مقطعة عريض - كوب حليب - بيضة - كوب دقيق - ن م بابريكا - ملعقتين ملح وملعقة فلفل أسود - ن م بودرة ثوم.

التحضير:
====
- اضربى البيض والحليب فى طبق غويط.
- اخلطى الملح والفلفل والبابريكا وبودرة الثوم مع الدقيق فى طبق تانى.
- نزلى البطاطس فى الحليب وبعدين الدقيق وبعدين فى الزيت لما يقدح.
- إقلى البطاطس لمدة ٣ دقائق بس وخرجيها من الزيت دقيقة وبعدين نزليها فى الزيت تانى لغاية ماتستوى (حوالى ٥-٦ دقائق).
وبالهنا والشفا

تعليقات

المشاركات الشائعة من هذه المدونة

ملف تعليمى من مطبخ نور الهدى لعمل التورتات بمختلف الحشوات وطرق التزيين بالصور

خبز التوست الابيض على طريقة ريتش بيك

كرات اللحم والميت لوف