الخميس، 17 أبريل، 2014

بطاطس ويدجز




المقادير:
====
كيلو بطاطس مقطعة عريض - كوب حليب - بيضة - كوب دقيق - ن م بابريكا - ملعقتين ملح وملعقة فلفل أسود - ن م بودرة ثوم.

التحضير:
====
- اضربى البيض والحليب فى طبق غويط.
- اخلطى الملح والفلفل والبابريكا وبودرة الثوم مع الدقيق فى طبق تانى.
- نزلى البطاطس فى الحليب وبعدين الدقيق وبعدين فى الزيت لما يقدح.
- إقلى البطاطس لمدة ٣ دقائق بس وخرجيها من الزيت دقيقة وبعدين نزليها فى الزيت تانى لغاية ماتستوى (حوالى ٥-٦ دقائق).
وبالهنا والشفا

ليست هناك تعليقات: