طريقة عمل الكنافه السواريه



شكلها تحفه والطعم طبعا معروف .



الطريقه :
نقطع الكنافه صغير جدااا ونقلب معاها سمن .. لكل نصف كيلو كنافه  كوب ونصف سمن.. ممكن كوب سمن فقط. ونحمرها.



بعد ما نخلص كل الكميه نضيف عليها كوب شربات ( قطر - شيره - عسل ) ونقلبها جيداااااا ثم نضعها فى قوالب الثلج ونضغط عليها جيداااااااااااااااااااااااا.


نقلبها على صينيه ونكرر باقى الكميه .







نزينها بكريم شانتيه او صوص شيكولاته .. وتقدم .



وبألف هنا 

تعليقات

المشاركات الشائعة من هذه المدونة

اللحمه البارده او الرستو لعزومات رمضان

طريقة عمل لحم مفروم كذاب ( بدون لحم ) بنفس طعم اللحم

صينية الشاورما هتدوبي في طعمها