الأحد، 30 سبتمبر، 2012

فطاير اللحمه المفرومه الهشه

المقادير:
كيلو دقيق وعليه معلقه كبيره سكر ونص معلقه صغيره ملح
نص كيلو لحمه معصجه بالبصل
وطبق فيه زيت عادى
تعالو نتعلم الطبخ ونطبقوا كمان ويبقي في بيت كل فتوكه شيف ممتازالطريقه
نخلط الدقيق مع السكر والملح ومفيش اى حاجه تانيه عجينه فطير عاديه
تعالو نتعلم الطبخ ونطبقوا كمان ويبقي في بيت كل فتوكه شيف ممتاز
تعالو نتعلم الطبخ ونطبقوا كمان ويبقي في بيت كل فتوكه شيف ممتاز
تعالو نتعلم الطبخ ونطبقوا كمان ويبقي في بيت كل فتوكه شيف ممتاز
وهنا نزود الميا لحد ما تلم معانا
ونسيبها ترتاح على الاقل ساعه وكل ما ترتاح اكتر النتيجه اروع واروع
*وبعدين نكورهم على حسب القطعه
تعالو نتعلم الطبخ ونطبقوا كمان ويبقي في بيت كل فتوكه شيف ممتاز
ذى ما فى الشكل تكون معقوله مش كبيره
تعالو نتعلم الطبخ ونطبقوا كمان ويبقي في بيت كل فتوكه شيف ممتاز
ودول الكيلو
وبعد التقسييييييييييييييم ودى خطوه مهمه جدا لازم ترتاح تانى على الاقل نص ساعه
يعنى حترتاح مرتين ندهن الرخامه بالزيت
*نفرد العجينه بالنشابه بالراحه خالص عشان تكون رفييييييييعه جدا
تعالو نتعلم الطبخ ونطبقوا كمان ويبقي في بيت كل فتوكه شيف ممتاز
ودى خطوه مهمه جدا لازم تبقى سمكها شعره عشان تكون حلوه ودى تكون بالنشابه
وهنا نفرد بايدينا العصاج على طرف العجينه
تعالو نتعلم الطبخ ونطبقوا كمان ويبقي في بيت كل فتوكه شيف ممتاز
ونمسح العجينه المفروده بالزيت بايدينا
ونبدا نلف الرول
تعالو نتعلم الطبخ ونطبقوا كمان ويبقي في بيت كل فتوكه شيف ممتاز
وهنا بنتنى طرفها
تعالو نتعلم الطبخ ونطبقوا كمان ويبقي في بيت كل فتوكه شيف ممتاز
ونبرمها على هيئه ورده ونقفل طرفها الاخر فى وسطها
تعالو نتعلم الطبخ ونطبقوا كمان ويبقي في بيت كل فتوكه شيف ممتاز
ونرصها فى صينيه مدهونه زيت
تعالو نتعلم الطبخ ونطبقوا كمان ويبقي في بيت كل فتوكه شيف ممتاز
وده شكلها لما استوت حقيقى راائعه
وتبهر بالعزومات
ده غير بقه الطعم وهششششششششششششه
ونسيبكم مع الصور
تعالو نتعلم الطبخ ونطبقوا كمان ويبقي في بيت كل فتوكه شيف ممتاز
تعالو نتعلم الطبخ ونطبقوا كمان ويبقي في بيت كل فتوكه شيف ممتاز
تعالو نتعلم الطبخ ونطبقوا كمان ويبقي في بيت كل فتوكه شيف ممتاز
ودى الكميه ال كيلو
تعالو نتعلم الطبخ ونطبقوا كمان ويبقي في بيت كل فتوكه شيف ممتاز

ليست هناك تعليقات: