فطاير اللحمه المفرومه الهشه
المقادير:
كيلو دقيق وعليه معلقه كبيره سكر ونص معلقه صغيره ملح
نص كيلو لحمه معصجه بالبصل
وطبق فيه زيت عادى
الطريقه
نخلط الدقيق مع السكر والملح ومفيش اى حاجه تانيه عجينه فطير عاديه
وهنا نزود الميا لحد ما تلم معانا
ونسيبها ترتاح على الاقل ساعه وكل ما ترتاح اكتر النتيجه اروع واروع
*وبعدين نكورهم على حسب القطعه
ذى ما فى الشكل تكون معقوله مش كبيره
ودول الكيلو
وبعد التقسييييييييييييييم ودى خطوه مهمه جدا لازم ترتاح تانى على الاقل نص ساعه
يعنى حترتاح مرتين ندهن الرخامه بالزيت
*نفرد العجينه بالنشابه بالراحه خالص عشان تكون رفييييييييعه جدا
ودى خطوه مهمه جدا لازم تبقى سمكها شعره عشان تكون حلوه ودى تكون بالنشابه
وهنا نفرد بايدينا العصاج على طرف العجينه
ونمسح العجينه المفروده بالزيت بايدينا
ونبدا نلف الرول
وهنا بنتنى طرفها
ونبرمها على هيئه ورده ونقفل طرفها الاخر فى وسطها
ونرصها فى صينيه مدهونه زيت
وده شكلها لما استوت حقيقى راائعه
وتبهر بالعزومات
ده غير بقه الطعم وهششششششششششششه
ونسيبكم مع الصور
ودى الكميه ال كيلو
كيلو دقيق وعليه معلقه كبيره سكر ونص معلقه صغيره ملح
نص كيلو لحمه معصجه بالبصل
وطبق فيه زيت عادى
الطريقه
نخلط الدقيق مع السكر والملح ومفيش اى حاجه تانيه عجينه فطير عاديه
وهنا نزود الميا لحد ما تلم معانا
ونسيبها ترتاح على الاقل ساعه وكل ما ترتاح اكتر النتيجه اروع واروع
*وبعدين نكورهم على حسب القطعه
ذى ما فى الشكل تكون معقوله مش كبيره
ودول الكيلو
وبعد التقسييييييييييييييم ودى خطوه مهمه جدا لازم ترتاح تانى على الاقل نص ساعه
يعنى حترتاح مرتين ندهن الرخامه بالزيت
*نفرد العجينه بالنشابه بالراحه خالص عشان تكون رفييييييييعه جدا
ودى خطوه مهمه جدا لازم تبقى سمكها شعره عشان تكون حلوه ودى تكون بالنشابه
وهنا نفرد بايدينا العصاج على طرف العجينه
ونمسح العجينه المفروده بالزيت بايدينا
ونبدا نلف الرول
وهنا بنتنى طرفها
ونبرمها على هيئه ورده ونقفل طرفها الاخر فى وسطها
ونرصها فى صينيه مدهونه زيت
وده شكلها لما استوت حقيقى راائعه
وتبهر بالعزومات
ده غير بقه الطعم وهششششششششششششه
ونسيبكم مع الصور
ودى الكميه ال كيلو
تعليقات