الأربعاء، 3 أكتوبر، 2012

تشيكن رول (بتاع مؤمن) وريزو (بتاع كنتاكي)

نبتدي بسم الله


&& تشيكن رول (بتاع مؤمن) وريزو (بتاع كنتاكي) بجد مش هزار من مطبخ godee2030 بالصورة &&

(تشيكن رووووووول)

المقادير :


فراخ بانيه عدد 6 قطع (حسب الرغبة)


زعتر + ملح + فلفل اسود


بودرة بصل (حسب الرغبة)


ثوم مفروم (مهم جدا)


دقيق + لبن مع بيض + بقسماط


جبنة شيدر مدخنة (خلي الراجل يدهالك من غير ميقطعها)


جبنة موزيرلا (حسب الرغبة)


لانشون فراخ مدخن (او حسب الرغبة)


&& تشيكن رول (بتاع مؤمن) وريزو (بتاع كنتاكي) بجد مش هزار من مطبخ godee2030 بالصورة &&

تمسكي قطعة الفراخ البانية وعليها من فوق كيس بلاستك عشان لما تدقيها متتقطعش منك
وقبل مدقيها لو تخينة فتحيها واكيد انتو عارفين ازاي تتفتح

&& تشيكن رول (بتاع مؤمن) وريزو (بتاع كنتاكي) بجد مش هزار من مطبخ godee2030 بالصورة &&

هتبقى بالمنظر ده

&& تشيكن رول (بتاع مؤمن) وريزو (بتاع كنتاكي) بجد مش هزار من مطبخ godee2030 بالصورة &&

وبعدين تقومي جايبة الفراخ وشة فلفل اسود مع ملح مع زعتر وادهني بيها من فوق ومن تحت

&& تشيكن رول (بتاع مؤمن) وريزو (بتاع كنتاكي) بجد مش هزار من مطبخ godee2030 بالصورة &&

وبعدين تقطعي الانشون ثلاث بالشكل ده


&& تشيكن رول (بتاع مؤمن) وريزو (بتاع كنتاكي) بجد مش هزار من مطبخ godee2030 بالصورة &&

والجبنة الشيدر كمان كده وحاول لو الفراخ البانيه مش عيضة متقطعهاش تخينة عشان تعرفي تلفيها

&& تشيكن رول (بتاع مؤمن) وريزو (بتاع كنتاكي) بجد مش هزار من مطبخ godee2030 بالصورة &&

وبعدين تحطيها بالمنظر ده وتلفي الفراخ وده مهم جدا بالطول مش العرض عشان تقى مطولة معاكي

&& تشيكن رول (بتاع مؤمن) وريزو (بتاع كنتاكي) بجد مش هزار من مطبخ godee2030 بالصورة &&

وهتبقى بالمنظر ده

وعلى طول حطيها في الفريزير ربع ساعة عشان تبقى نص متجمدة
ومتفتحش منك


&& تشيكن رول (بتاع مؤمن) وريزو (بتاع كنتاكي) بجد مش هزار من مطبخ godee2030 بالصورة &&

وبعدين تجبيها الاول تحطيها في الدقيق وبعدين اللبن والبيض وبعدين البقسماط

&& تشيكن رول (بتاع مؤمن) وريزو (بتاع كنتاكي) بجد مش هزار من مطبخ godee2030 بالصورة &&

وحاولي وانتي بتحطيها في البقسماط تتكي عليها شوية عشان تقفل اكتر


&& تشيكن رول (بتاع مؤمن) وريزو (بتاع كنتاكي) بجد مش هزار من مطبخ godee2030 بالصورة &&

وبعدين هتحمريها في زيت غزير ومغلي جدا وحطيها براحة واول لما تحطيها تخلي النار مش حامية متوسطة عشان تستوي من بة ومن جوة

&& تشيكن رول (بتاع مؤمن) وريزو (بتاع كنتاكي) بجد مش هزار من مطبخ godee2030 بالصورة &&

بصي انا اقطعتها ازاي بقت عاملة ازاي من جوة وكفاية الطعم

اما بقى ريزو بتاع (كنتاكي)

جبت قطعتين فراخ بانيه تخان شوية وقطعتهم قطه صغيرة

وجبت معلقتين زبادي وزعتر وثوم وفلفل اسود

وباربيكاالي هي زي الشطة بس مش حراقة وبودرة بصل
وتبيلها بيها وبعدين حطيها في الدقيق وبعدين اللبن والبيض وبعدين بقى وده المهم هاتي كورن فليكس وكسريه بأيدك مش في الكبة عشان مينعمش وبعدين معاه البقسماط واسقطيه فيه لحد مايتغطى بيهم وبعدين على نار بردك عالية ونزليه براحة وهديه شوية النار
وتكوني مجهزة الرز الكبسة وسهل هنزلكم طرقتو ان شاء الله
وهيبقى بالشكل ده
&& تشيكن رول (بتاع مؤمن) وريزو (بتاع كنتاكي) بجد مش هزار من مطبخ godee2030 بالصورة &&

وبعدين تقومي حطاها في الرز الكبسة على الوش وعليه من فوق صوص البابريكا

&& تشيكن رول (بتاع مؤمن) وريزو (بتاع كنتاكي) بجد مش هزار من مطبخ godee2030 بالصورة &&

ودوقو وادعولي
 
&& تشيكن رول (بتاع مؤمن) وريزو (بتاع كنتاكي) بجد مش هزار من مطبخ godee2030 بالصورة &&

ليست هناك تعليقات: