القرنبيط بطريقة رووووووووووووووووووعة

القرنبيط وبطريقة جميلة تخلية طعمة لذيذ انا بصراحة كنت بعمل الطريقة العادية بس مرة تطلع الخلطة خفيفة ومرة تطلع تقيلة
لحد ما عملت الطريقة دى

القرنبيط بطريقة رووووووووووووووووووعة من مطبخ كوكووووووووووووووو
القرنبيط بطريقة رووووووووووووووووووعة من مطبخ كوكووووووووووووووو



المقادير دية لنص قرنبيطة صغيرة
3بيضات
حزمة بقدونس مقطعة صغير جدا
التوابل نص معلقة من كل
شطة فلفل اسود
كسبرة
كمون
ملح
فصين توم مهروسين

القرنبيط بطريقة رووووووووووووووووووعة من مطبخ كوكووووووووووووووو

طبعا هنسلق القرنبيطة فى ماء مغلى فية كمون وملح ونقطعة وردات كبيرة علشان ميتهريش منك
بعد ما نسلقة نقطعة وردات صغيرة ونجيب طبق غويط نحط فية البيض والتوابل والبقدونس ونقلبة كويس
ونحط القرنبيط فية

القرنبيط بطريقة رووووووووووووووووووعة من مطبخ كوكووووووووووووووو

ودة شكلة بعد ما حطينا فية القرنبيط
القرنبيط بطريقة رووووووووووووووووووعة من مطبخ كوكووووووووووووووو
نحضر البقسماط والطريقة دى لجميع انواع البقسماط انا بعمل كمية واشيلها فى التلاجة
عبارة عن كوب بقسماط
معلقتين دقيق
معلقة نشا
ربع معلقة بيكنج بودر
ربع معلقة من نفس التوابل الى حطيناها فى خليط البيض
مع ربع معلقة كركم علشان يدينا لون جميل لما نقلية

القرنبيط بطريقة رووووووووووووووووووعة من مطبخ كوكووووووووووووووو

بعد كدة نحط القرنبيط فى البقسماط ونغطية كويس بالبقسماط
ولحد الخطوة دى ممكن نحطة فى طبق فل ونغطية ببلاستك اوكيس ونحطة فى الفريزر ونطلعة على القلى على طول
ودة شكلة لما حطيناة فى البقسماط


القرنبيط بطريقة رووووووووووووووووووعة من مطبخ كوكووووووووووووووو

نقلية فى الزيت بس الطاسة متكونش مليانة زيت يعنى متغطيش القرنبيط زى الشكل دة
القرنبيط بطريقة رووووووووووووووووووعة من مطبخ كوكووووووووووووووو
ونطلعة على مناديل المطبخ بعد ما يحمر

القرنبيط بطريقة رووووووووووووووووووعة من مطبخ كوكووووووووووووووو

وبعد كدة نحطة فى طبق التقديم ونرش علية البقدونس
القرنبيط بطريقة رووووووووووووووووووعة من مطبخ كوكووووووووووووووو
طبعا ياجماعة البقونس والتوابل جوة القرنبيط طعمها روووووووووعة وخلطة البقسماط تحفة ومقرمشة جدا
طبعا يقدم مع العيش وطبق البذنجان المقلى

القرنبيط بطريقة رووووووووووووووووووعة من مطبخ كوكووووووووووووووو

تعليقات

المشاركات الشائعة من هذه المدونة

اللحمه البارده او الرستو لعزومات رمضان

طريقة عمل لحم مفروم كذاب ( بدون لحم ) بنفس طعم اللحم

صينية الشاورما هتدوبي في طعمها