القرنبيط بطريقة رووووووووووووووووووعة
القرنبيط وبطريقة جميلة تخلية طعمة لذيذ انا بصراحة كنت بعمل الطريقة العادية بس مرة تطلع الخلطة خفيفة ومرة تطلع تقيلة
لحد ما عملت الطريقة دى


المقادير دية لنص قرنبيطة صغيرة
3بيضات
حزمة بقدونس مقطعة صغير جدا
التوابل نص معلقة من كل
شطة فلفل اسود
كسبرة
كمون
ملح
فصين توم مهروسين

طبعا هنسلق القرنبيطة فى ماء مغلى فية كمون وملح ونقطعة وردات كبيرة علشان ميتهريش منك
بعد ما نسلقة نقطعة وردات صغيرة ونجيب طبق غويط نحط فية البيض والتوابل والبقدونس ونقلبة كويس
ونحط القرنبيط فية

ودة شكلة بعد ما حطينا فية القرنبيط

نحضر البقسماط والطريقة دى لجميع انواع البقسماط انا بعمل كمية واشيلها فى التلاجة
عبارة عن كوب بقسماط
معلقتين دقيق
معلقة نشا
ربع معلقة بيكنج بودر
ربع معلقة من نفس التوابل الى حطيناها فى خليط البيض
مع ربع معلقة كركم علشان يدينا لون جميل لما نقلية

بعد كدة نحط القرنبيط فى البقسماط ونغطية كويس بالبقسماط
ولحد الخطوة دى ممكن نحطة فى طبق فل ونغطية ببلاستك اوكيس ونحطة فى الفريزر ونطلعة على القلى على طول
ودة شكلة لما حطيناة فى البقسماط

نقلية فى الزيت بس الطاسة متكونش مليانة زيت يعنى متغطيش القرنبيط زى الشكل دة

ونطلعة على مناديل المطبخ بعد ما يحمر

وبعد كدة نحطة فى طبق التقديم ونرش علية البقدونس

طبعا ياجماعة البقونس والتوابل جوة القرنبيط طعمها روووووووووعة وخلطة البقسماط تحفة ومقرمشة جدا
طبعا يقدم مع العيش وطبق البذنجان المقلى

لحد ما عملت الطريقة دى


المقادير دية لنص قرنبيطة صغيرة
3بيضات
حزمة بقدونس مقطعة صغير جدا
التوابل نص معلقة من كل
شطة فلفل اسود
كسبرة
كمون
ملح
فصين توم مهروسين

طبعا هنسلق القرنبيطة فى ماء مغلى فية كمون وملح ونقطعة وردات كبيرة علشان ميتهريش منك
بعد ما نسلقة نقطعة وردات صغيرة ونجيب طبق غويط نحط فية البيض والتوابل والبقدونس ونقلبة كويس
ونحط القرنبيط فية

ودة شكلة بعد ما حطينا فية القرنبيط

نحضر البقسماط والطريقة دى لجميع انواع البقسماط انا بعمل كمية واشيلها فى التلاجة
عبارة عن كوب بقسماط
معلقتين دقيق
معلقة نشا
ربع معلقة بيكنج بودر
ربع معلقة من نفس التوابل الى حطيناها فى خليط البيض
مع ربع معلقة كركم علشان يدينا لون جميل لما نقلية

بعد كدة نحط القرنبيط فى البقسماط ونغطية كويس بالبقسماط
ولحد الخطوة دى ممكن نحطة فى طبق فل ونغطية ببلاستك اوكيس ونحطة فى الفريزر ونطلعة على القلى على طول
ودة شكلة لما حطيناة فى البقسماط

نقلية فى الزيت بس الطاسة متكونش مليانة زيت يعنى متغطيش القرنبيط زى الشكل دة

ونطلعة على مناديل المطبخ بعد ما يحمر

وبعد كدة نحطة فى طبق التقديم ونرش علية البقدونس

طبعا ياجماعة البقونس والتوابل جوة القرنبيط طعمها روووووووووعة وخلطة البقسماط تحفة ومقرمشة جدا
طبعا يقدم مع العيش وطبق البذنجان المقلى

تعليقات