الاثنين، 1 أكتوبر، 2012

كورن دوج

القادير :
كيس هوت دوج -دقيق -2 بيضة -ملعقة صغيرة ملح


اضغطي هنا لمشاهدة الصورة بحجمها الأصلي


1-احضري بولة واضربي البيض ومعاه حوالي 2ملعقة كبار اواكثر من الدقيق لحد لما تبقي عجينة غليظة اضيفي الملح خففي العجينة بقليل من الماء بحيث تكون سمك العجينة اخف بسيط من سمك عجينة الكيك

2- احضري اعواد خشب اللي بتستخدميها في الشيش طاووكوخليها للاخر فسي الهوت دوج ولو قلايتك صغيرة اقسميها 2 انا قسمتها 2 يكون افضل

اضغطي هنا لمشاهدة الصورة بحجمها الأصلي


هاتي قلاية فيها زيت يكفي لتغطية الهوت دوج وابداي امسكي العود الخشبي يميليهلاسقاط العجينة الزيادة

واسقطي في الزيت المغلي

اضغطي هنا لمشاهدة الصورة بحجمها الأصلي


3-اقليه لحد الاحمرار وطلعيه علي ورق نشاف واتركيه جانبا

4-هاتي اي نوع جبنة تقبل الذوبان شيدر او شرايح او جبنة مطبوخة وحطيها في وعاء ومعها شوية لبن صغيرة

زي الصورة وحطيها علي نار هادئة لحد لما الجبنة تذوب وان كان عندك جبنة سايلة استخدميها مباشرة

اضغطي هنا لمشاهدة الصورة بحجمها الأصلي


5-اعملي خطوط مائلةبالجبنة عن طريق سن المعلقة ثم خطوط عكسها بالكاتشب

لوماعرفتيش تتحكمي في الخطوط اعمليها بكيس مخروم

وده شكلها النهائي

اضغطي هنا لمشاهدة الصورة بحجمها الأصلي


وده شكلها من قرب

اضغطي هنا لمشاهدة الصورة بحجمها الأصلي



اضغطي هنا لمشاهدة الصورة بحجمها الأصلي

ليست هناك تعليقات: