طاجن فراخ سهل وبسيط
الطريقة:
هنجيب الفراخ نقطعها اربع تربع ونتبلها بتتبيلة سهلة
عبارة عن علبة زبادى نصف ليمونة ملح وفلفل
ونسيبها فى التتبيلة على الاقل ساعتين
بعد كدة نقطع بصلة شرائح وفلفل اخضروندعكها بملح وفلفل
ونقطع طماطم مكعبات ومعلقة سمنة ونحط كل دة على الفراخ فى الطاجن
ونغلفها بورق فويل وندخلها الفرن على حرارة متوسطة
ودى بعد ماستوت بنحطها تتحمر تحت الشواية
ودى وهى فى طبق التقديم حطتها على بطاطس كنت عملاها طاجن بردو
طعمها والله رووووووووووووووووووعة وبسيطة جدا
هنجيب الفراخ نقطعها اربع تربع ونتبلها بتتبيلة سهلة
عبارة عن علبة زبادى نصف ليمونة ملح وفلفل
ونسيبها فى التتبيلة على الاقل ساعتين
بعد كدة نقطع بصلة شرائح وفلفل اخضروندعكها بملح وفلفل
ونقطع طماطم مكعبات ومعلقة سمنة ونحط كل دة على الفراخ فى الطاجن
ونغلفها بورق فويل وندخلها الفرن على حرارة متوسطة
ودى بعد ماستوت بنحطها تتحمر تحت الشواية
ودى وهى فى طبق التقديم حطتها على بطاطس كنت عملاها طاجن بردو
طعمها والله رووووووووووووووووووعة وبسيطة جدا
تعليقات