السجق الاسكندرانى

 ودة طبق ما بيخدش وقت
المكونات :
نصف كيلو سجق بلدى
معلقة صلصة
بصلة كبيرة
توم شرائح
فلفل حامى اوبارد
بهارات لحمة

ملح وفلفل
الطريقة:
نسلق السجق فى ماء لمدة 5 دقائق وعد كدة يقطع
نشوح البصلة المقطعة شرائح لحد ما تدبل شوية ونحط عليها
البهارات والملح والفلفل ونحط عليها السجق
مع ربع كوب ماء لحد ما نلاقى السجق استوى ونشف ميتة نحط معلقة الصلصة والفلفل المقطع
كبد وقوانص وسجق وشيش طاووووق كل دة من مطبخ kokoxx91
طعمة روووووووووووووووعة

تعليقات

المشاركات الشائعة من هذه المدونة

اللحمه البارده او الرستو لعزومات رمضان

طريقة عمل لحم مفروم كذاب ( بدون لحم ) بنفس طعم اللحم

صينية الشاورما هتدوبي في طعمها