الاثنين، 1 أكتوبر، 2012

السجق الاسكندرانى

 ودة طبق ما بيخدش وقت
المكونات :
نصف كيلو سجق بلدى
معلقة صلصة
بصلة كبيرة
توم شرائح
فلفل حامى اوبارد
بهارات لحمة

ملح وفلفل
الطريقة:
نسلق السجق فى ماء لمدة 5 دقائق وعد كدة يقطع
نشوح البصلة المقطعة شرائح لحد ما تدبل شوية ونحط عليها
البهارات والملح والفلفل ونحط عليها السجق
مع ربع كوب ماء لحد ما نلاقى السجق استوى ونشف ميتة نحط معلقة الصلصة والفلفل المقطع
كبد وقوانص وسجق وشيش طاووووق كل دة من مطبخ kokoxx91
طعمة روووووووووووووووعة

ليست هناك تعليقات: