السجق الاسكندرانى

 ودة طبق ما بيخدش وقت
المكونات :
نصف كيلو سجق بلدى
معلقة صلصة
بصلة كبيرة
توم شرائح
فلفل حامى اوبارد
بهارات لحمة

ملح وفلفل
الطريقة:
نسلق السجق فى ماء لمدة 5 دقائق وعد كدة يقطع
نشوح البصلة المقطعة شرائح لحد ما تدبل شوية ونحط عليها
البهارات والملح والفلفل ونحط عليها السجق
مع ربع كوب ماء لحد ما نلاقى السجق استوى ونشف ميتة نحط معلقة الصلصة والفلفل المقطع
كبد وقوانص وسجق وشيش طاووووق كل دة من مطبخ kokoxx91
طعمة روووووووووووووووعة

تعليقات

المشاركات الشائعة من هذه المدونة

ملف تعليمى من مطبخ نور الهدى لعمل التورتات بمختلف الحشوات وطرق التزيين بالصور

خبز التوست الابيض على طريقة ريتش بيك

كرات اللحم والميت لوف