السويسرول
السويسرول بطريقة سهلة ومضمونة
من كتاب عديلة عزيز ودى الطريقة المعتمدة عندى من 5 سنين
المقادير:
5بيضة
1وربع كوب دقيق
نصف كوب سكر بودرة
1ملعقة صغيرة بيكنج بودر
فانليا
الطريقة:
نحط البيض مع الفانليا
نضرب كمان
نضرب البيض لحد ما بتقل بالشكل دة
نحط الدقيق شوية شوية ونقلب بالمضرب من تحت لفوق
نفردة فى الصنية بالراحة وندخلة الفرن نكون مولعبنة مع بداية الشغل يدوبك تغير لونها
نطلعها ونقلبها على ورقة زبدة مرشوش عليها سكر بودرة ونشيل الورق من عليها بالراحة خالص
هتبقى بالشكل دة
نفرد علية الكريم شانتى
نحط عليها موز شرائح وشيكولاتة شيبس
نلفها بالراحة وطبعا ملاحظين ان الكيكة ناجحة ومتكسرتش
نغلفها كلها بالكريمة
رشيت عليها شيكولاتة بيضا وسودا
بصوا اد اية هشة
شووووووووووووووووووووفوا الجمال
ودة شكل تانى
من كتاب عديلة عزيز ودى الطريقة المعتمدة عندى من 5 سنين
المقادير:
5بيضة
1وربع كوب دقيق
نصف كوب سكر بودرة
1ملعقة صغيرة بيكنج بودر
فانليا
الطريقة:
نحط البيض مع الفانليا
نضرب كمان
نضرب البيض لحد ما بتقل بالشكل دة
نحط الدقيق شوية شوية ونقلب بالمضرب من تحت لفوق
نفردة فى الصنية بالراحة وندخلة الفرن نكون مولعبنة مع بداية الشغل يدوبك تغير لونها
نطلعها ونقلبها على ورقة زبدة مرشوش عليها سكر بودرة ونشيل الورق من عليها بالراحة خالص
هتبقى بالشكل دة
نفرد علية الكريم شانتى
نحط عليها موز شرائح وشيكولاتة شيبس
نلفها بالراحة وطبعا ملاحظين ان الكيكة ناجحة ومتكسرتش
نغلفها كلها بالكريمة
رشيت عليها شيكولاتة بيضا وسودا
بصوا اد اية هشة
شووووووووووووووووووووفوا الجمال
ودة شكل تانى
تعليقات