السويسرول

السويسرول بطريقة سهلة ومضمونة
من كتاب عديلة عزيز ودى الطريقة المعتمدة عندى من 5 سنين

المقادير:
5بيضة
1وربع كوب دقيق
نصف كوب سكر بودرة
1ملعقة صغيرة بيكنج بودر
فانليا

الطريقة:

سويسرول رووووووووووووووعة من مطبخ kokoxx91
نحط البيض مع الفانليا
سويسرول رووووووووووووووعة من مطبخ kokoxx91
نضرب كمان
سويسرول رووووووووووووووعة من مطبخ kokoxx91
نضرب البيض لحد ما بتقل بالشكل دة

سويسرول رووووووووووووووعة من مطبخ kokoxx91

نحط الدقيق شوية شوية ونقلب بالمضرب من تحت لفوق
سويسرول رووووووووووووووعة من مطبخ kokoxx91

نفردة فى الصنية بالراحة وندخلة الفرن نكون مولعبنة مع بداية الشغل يدوبك تغير لونها
سويسرول رووووووووووووووعة من مطبخ kokoxx91
نطلعها ونقلبها على ورقة زبدة مرشوش عليها سكر بودرة ونشيل الورق من عليها بالراحة خالص
سويسرول رووووووووووووووعة من مطبخ kokoxx91

هتبقى بالشكل دة
سويسرول رووووووووووووووعة من مطبخ kokoxx91

نفرد علية الكريم شانتى

سويسرول رووووووووووووووعة من مطبخ kokoxx91
نحط عليها موز شرائح وشيكولاتة شيبس

سويسرول رووووووووووووووعة من مطبخ kokoxx91

نلفها بالراحة وطبعا ملاحظين ان الكيكة ناجحة ومتكسرتش
سويسرول رووووووووووووووعة من مطبخ kokoxx91
نغلفها كلها بالكريمة
سويسرول رووووووووووووووعة من مطبخ kokoxx91

رشيت عليها شيكولاتة بيضا وسودا

سويسرول رووووووووووووووعة من مطبخ kokoxx91
بصوا اد اية هشة
سويسرول رووووووووووووووعة من مطبخ kokoxx91
شووووووووووووووووووووفوا الجمال

سويسرول رووووووووووووووعة من مطبخ kokoxx91سويسرول رووووووووووووووعة من مطبخ kokoxx91
ودة شكل تانى
سويسرول رووووووووووووووعة من مطبخ kokoxx91

تعليقات

المشاركات الشائعة من هذه المدونة

اللحمه البارده او الرستو لعزومات رمضان

طريقة عمل لحم مفروم كذاب ( بدون لحم ) بنفس طعم اللحم

ارز بسمتي بالمستردة والكاتشب.