الخميس، 27 مارس 2014

دورة المحاشي والاكلات المصرية درس19 الضلمة او محشي الفلفل

الضلمة او محشي الفلفل
احضر خلطة المحشي بطريقتنا العادية بس كمية قليلة واعوض باللحمة المفرومة المستوية واذود يعني نسبة اللحمة تكون كبيرة شوية وانضف الفلفل واحضر طاجن بحجم كمية المحشي



احشي الفلفل وارصه في الطاجن واسقيه بكمية من المرقة ارتفاعها حوالي تلت ارتفاع الفلفل واغطيه بوق الفويل وادخله الفرن علي نار متوسطه وبياخد حوالي نص ساعة او لحد لما يستوي







وهنا بعد خروجه من الفرن





وبالف هنا وشفا

ليست هناك تعليقات: