دورة المحاشي والاكلات المصرية درس19 الضلمة او محشي الفلفل

الضلمة او محشي الفلفل
احضر خلطة المحشي بطريقتنا العادية بس كمية قليلة واعوض باللحمة المفرومة المستوية واذود يعني نسبة اللحمة تكون كبيرة شوية وانضف الفلفل واحضر طاجن بحجم كمية المحشي



احشي الفلفل وارصه في الطاجن واسقيه بكمية من المرقة ارتفاعها حوالي تلت ارتفاع الفلفل واغطيه بوق الفويل وادخله الفرن علي نار متوسطه وبياخد حوالي نص ساعة او لحد لما يستوي







وهنا بعد خروجه من الفرن





وبالف هنا وشفا

تعليقات

المشاركات الشائعة من هذه المدونة

اللحمه البارده او الرستو لعزومات رمضان

طريقة عمل لحم مفروم كذاب ( بدون لحم ) بنفس طعم اللحم

ارز بسمتي بالمستردة والكاتشب.