الخميس، 27 مارس 2014

البقلاوة بالكسترد طعم هتدوبي فيه


البقلاوة بالكستر:

دي مافيهاش مقادير يعني علي حسب الافراد
جلاش - مهلبية او كستر
افرد ورقة الجلاش واتني حرفها اللي من فوق واحط فيها ملعقة من الكستر في الوسط فقط واطبق الاجناب زي الصور





واقفلها حلو علشان ماتفك ادهن كمية بسيطة من الكستر اقفل بيها



اخلص الكمية واقلي في زيت عالي بس مانبعد علشان مش بتاخد وقت






اول لما تطلع من القلية اصفيها من الزيت واحطها في الشربات واطلعها بالملقط علي شبكة



اسيبها علي الشبكة لحد لما تبرد وبعدين ارصهم في طبق التقديم بالف هنا بس حتكون دلعة شوية
ممكن نرش عليها سكر بودرة






وبصحة وعافية

ليست هناك تعليقات: