الأرز باللحمة المفرومة مع الفراخ المشوية بالفرن رووووووعه


الأرز باللحمة المفرومة

أولا تدبلى بصلاية صغنونة فى الزيت معاها فص ثوم مطحون وبعدين تضيفى اللحمة المفرومة المقدار إللى تحبيه وتضيفى عليها البهارات وبقدونس مفروم وبعدين تضيفى الأرز المغسول والماء الكافى  للطبخ ولا تنسى الملح والفلفل وبس
ويطلع معاكى كده
SP_A0134.jpg

الفراخ المشوية
تتبليها مالا يقل عن ثلاث ساعات ب
معلقة صلصة
معلقة صغيرة صويا صوص
بهارات وملح وقرفة
ماء بصل
أربع فصوص ثوم مطحون
وبعد التتبيلة تضعيها فى الفرن لإتمام الشواء
ممكن تضيفى فى الأخر فحمة صغيرة
وبالهنا والشفا
SP_A0135.jpg

وده فى الآخر الشكل النهائي
SP_A0137.jpg
SP_A0139.jpg

تعليقات

المشاركات الشائعة من هذه المدونة

ملف تعليمى من مطبخ نور الهدى لعمل التورتات بمختلف الحشوات وطرق التزيين بالصور

خبز التوست الابيض على طريقة ريتش بيك

كرات اللحم والميت لوف