الأحد، 23 مارس، 2014

الأرز باللحمة المفرومة مع الفراخ المشوية بالفرن رووووووعه


الأرز باللحمة المفرومة

أولا تدبلى بصلاية صغنونة فى الزيت معاها فص ثوم مطحون وبعدين تضيفى اللحمة المفرومة المقدار إللى تحبيه وتضيفى عليها البهارات وبقدونس مفروم وبعدين تضيفى الأرز المغسول والماء الكافى  للطبخ ولا تنسى الملح والفلفل وبس
ويطلع معاكى كده
SP_A0134.jpg

الفراخ المشوية
تتبليها مالا يقل عن ثلاث ساعات ب
معلقة صلصة
معلقة صغيرة صويا صوص
بهارات وملح وقرفة
ماء بصل
أربع فصوص ثوم مطحون
وبعد التتبيلة تضعيها فى الفرن لإتمام الشواء
ممكن تضيفى فى الأخر فحمة صغيرة
وبالهنا والشفا
SP_A0135.jpg

وده فى الآخر الشكل النهائي
SP_A0137.jpg
SP_A0139.jpg

ليست هناك تعليقات: