الأرز باللحمة المفرومة مع الفراخ المشوية بالفرن رووووووعه
الأرز باللحمة المفرومة
أولا تدبلى بصلاية صغنونة فى الزيت معاها فص ثوم مطحون وبعدين تضيفى اللحمة المفرومة المقدار إللى تحبيه وتضيفى عليها البهارات وبقدونس مفروم وبعدين تضيفى الأرز المغسول والماء الكافى للطبخ ولا تنسى الملح والفلفل وبس
ويطلع معاكى كده
الفراخ المشوية
تتبليها مالا يقل عن ثلاث ساعات ب
معلقة صلصة
معلقة صغيرة صويا صوص
بهارات وملح وقرفة
ماء بصل
أربع فصوص ثوم مطحون
وبعد التتبيلة تضعيها فى الفرن لإتمام الشواء
ممكن تضيفى فى الأخر فحمة صغيرة
وبالهنا والشفا
وده فى الآخر الشكل النهائي
تعليقات