الأرز باللحمة المفرومة مع الفراخ المشوية بالفرن رووووووعه


الأرز باللحمة المفرومة

أولا تدبلى بصلاية صغنونة فى الزيت معاها فص ثوم مطحون وبعدين تضيفى اللحمة المفرومة المقدار إللى تحبيه وتضيفى عليها البهارات وبقدونس مفروم وبعدين تضيفى الأرز المغسول والماء الكافى  للطبخ ولا تنسى الملح والفلفل وبس
ويطلع معاكى كده
SP_A0134.jpg

الفراخ المشوية
تتبليها مالا يقل عن ثلاث ساعات ب
معلقة صلصة
معلقة صغيرة صويا صوص
بهارات وملح وقرفة
ماء بصل
أربع فصوص ثوم مطحون
وبعد التتبيلة تضعيها فى الفرن لإتمام الشواء
ممكن تضيفى فى الأخر فحمة صغيرة
وبالهنا والشفا
SP_A0135.jpg

وده فى الآخر الشكل النهائي
SP_A0137.jpg
SP_A0139.jpg

تعليقات

المشاركات الشائعة من هذه المدونة

اللحمه البارده او الرستو لعزومات رمضان

طريقة عمل لحم مفروم كذاب ( بدون لحم ) بنفس طعم اللحم

ارز بسمتي بالمستردة والكاتشب.