الكنافة بالمكسرات حاجة كده من روايح رمضاااان

بسم الله الرحمن الرحيم
والصلاة والسلام علي اشرف المرسلين

الكنافة بالمكسرات:
نص كيلو كنافة -كوب الا ربع سمن وممكن زياده -مكسرات او فول سوداني حسب الرغبة ومقلبين مع ملعقة سكر
نجيب سلطانية ونقطع الكنافة قطع صغيرة ونفركها نفتحها من بعضها ونفركها بعد كدة بالسمن

ناخد نص مقدار الكنافة ونفرشهافي صينية مدهونةسمن ونوزعها بالتساوي ونحط صينية فاضية اصغر منها بداخلها ونضغط ونشيلها حنلاقيها اصبحت مستوية



نوزع الحشوة في كل مكان في الصينية

ونحط عليها باقي الكنافة ونوزعها بالتساوي ونضغط تاني بالصينية الصغيرة بنفس الطريقة وندخلها فرن متوسط
واكون محضرة الشربات بنفس مقادير شربات الزلابيا والبقلاوة بارد
واسقيها بعد طلوعها من الفرن بدقيقتين انقلها لطبق التقديم علي ظهرها لانه حيكون متساوي عن الوش



وبالف هنا وشفا

تعليقات

المشاركات الشائعة من هذه المدونة

اللحمه البارده او الرستو لعزومات رمضان

طريقة عمل لحم مفروم كذاب ( بدون لحم ) بنفس طعم اللحم

ارز بسمتي بالمستردة والكاتشب.