الأحد، 30 مارس، 2014

اسرع والذ جلاش بالجبنه ومن ابتكاري.. يا تجربيه يا يجربيه..واااااااو...أختراع يا كوتش


لفة جلاش
3كوب زبادي...... 3بيضات
ملء كوب الزبادي زيت
جبنه رومي مطحونه في الكبه
فلفل,طماطم,زيتون قطع
معلقة بيكنج بودر
فلفل اسود و ملح- ممكن الاستغناء عنه- لان المخلل والجبنه الرومي مالحين

اسرع والذ جلاش بالجبنه ومن ابتكاري.. يا تجربيه يا يجربيه..واااااااو...ختراع يا كوتش


اسرع والذ جلاش بالجبنه ومن ابتكاري.. يا تجربيه يا يجربيه..واااااااو...ختراع يا كوتش

طبعا مش محتاجه كلام


اسرع والذ جلاش بالجبنه ومن ابتكاري.. يا تجربيه يا يجربيه..واااااااو...ختراع يا كوتش

اسرع والذ جلاش بالجبنه ومن ابتكاري.. يا تجربيه يا يجربيه..واااااااو...ختراع يا كوتش
اسرع والذ جلاش بالجبنه ومن ابتكاري.. يا تجربيه يا يجربيه..واااااااو...ختراع يا كوتش

دي بقي اسسسسسسسسسهل حاجه
مش ترصي الجلاش طبقه طبقه
لالالا....... شوفي بتكشكشيه ازاي

اسرع والذ جلاش بالجبنه ومن ابتكاري.. يا تجربيه يا يجربيه..واااااااو...ختراع يا كوتش
اسرع والذ جلاش بالجبنه ومن ابتكاري.. يا تجربيه يا يجربيه..واااااااو...ختراع يا كوتش
اسرع والذ جلاش بالجبنه ومن ابتكاري.. يا تجربيه يا يجربيه..واااااااو...ختراع يا كوتش

وده شكله في الصينيه


اسرع والذ جلاش بالجبنه ومن ابتكاري.. يا تجربيه يا يجربيه..واااااااو...ختراع يا كوتش

وبعدييييين
طبيعي يعني انك تفردي الخليط السابق
وبعدها علي الفرن طبعا

اسرع والذ جلاش بالجبنه ومن ابتكاري.. يا تجربيه يا يجربيه..واااااااو...ختراع يا كوتش


ده بقى شكلها لما خرجت
أووووووووعي ... لسه سخخخخخخخنه.. خدي بالك

اسرع والذ جلاش بالجبنه ومن ابتكاري.. يا تجربيه يا يجربيه..واااااااو...ختراع يا كوتش


واهو طبق لكل اللي هتقيم
خدو بالكم للي هتقيم بسسس
اسرع والذ جلاش بالجبنه ومن ابتكاري.. يا تجربيه يا يجربيه..واااااااو...ختراع يا كوتش

وده شكلها من تحت
الجلاش بيتفرد ويشبك مع بعضه ويبقي هش وطري
والسر في الخلطة طبعا
خلطة رنيم مش خلطة فوزيه
ودي صوره له من تحت

اسرع والذ جلاش بالجبنه ومن ابتكاري.. يا تجربيه يا يجربيه..واااااااو...ختراع يا كوتش

وطبق تاني علشان الحبايب

اسرع والذ جلاش بالجبنه ومن ابتكاري.. يا تجربيه يا يجربيه..واااااااو...ختراع يا كوتش

ليست هناك تعليقات: