اسرع والذ جلاش بالجبنه ومن ابتكاري.. يا تجربيه يا يجربيه..واااااااو...أختراع يا كوتش
لفة جلاش
3كوب زبادي...... 3بيضات
ملء كوب الزبادي زيت
جبنه رومي مطحونه في الكبه
فلفل,طماطم,زيتون قطع
معلقة بيكنج بودر
فلفل اسود و ملح- ممكن الاستغناء عنه- لان المخلل والجبنه الرومي مالحين
دي بقي اسسسسسسسسسهل حاجه
مش ترصي الجلاش طبقه طبقه
لالالا....... شوفي بتكشكشيه ازاي
وده شكله في الصينيه
وبعدييييين
طبيعي يعني انك تفردي الخليط السابق
وبعدها علي الفرن طبعا
ده بقى شكلها لما خرجت
أووووووووعي ... لسه سخخخخخخخنه.. خدي بالك
واهو طبق لكل اللي هتقيم
خدو بالكم للي هتقيم بسسس
وده شكلها من تحت
الجلاش بيتفرد ويشبك مع بعضه ويبقي هش وطري
والسر في الخلطة طبعا
خلطة رنيم مش خلطة فوزيه
ودي صوره له من تحت
وطبق تاني علشان الحبايب
تعليقات