الخميس، 27 مارس، 2014

دورة المحاشي والاكلات المصرية درس2 محشي الباذنجان


محشي الباذنجان

اهم حاجة لازم اطري الباذنجان علشان اعرف اقوره
افرد ايدي علي كل واحدة وادعكها علي سطح مسطح وابدا اقطع العنق بطريقة متساوي





ادخل المقوار من كل جانب والفه واقور بحيث يبقي الحرف سماكة واحدة قدر المستطاع واقور بحرص علشان ماتنقطع



امسك الحبة بايدي اليسار واحط الحشوة باليمين وازقها باصعي لحد لما تدخل ومش املاها لاخرها علشان الرز بيتمدد يعني اضغط بايدي اخليها طريه مش مضغوطة





اقور فلفل واحشيه واضيفه معاه في الحلة وارصهم واقفين واسقي بالمرقه لحد لما تقريبا تكون في مستوي المحشي وبعد الغليان اوطي النار







وهنا بعد السوا بالف صحة وعافية





ليست هناك تعليقات: