♡◐ إعملي أحلى زبدة فول سوداني بالشيكولاتة في مطبخك يا قمر ◑♡
زبدة الفول السوداني
لكن ممكن عملها من غير كاكاو طبعا
تقريبا 3/4 كوب
والفول السوداني لاااازم يكون محمص وساخن (لازم يكون ساخن)
والفول السوداني لاااازم يكون محمص وساخن (لازم يكون ساخن)
قبل كل شئ نطحن كميةالفول السوداني وننخله ونقيس منه 3/4كوب فقط
سخنت السوداني المتبقي ده وضربته في الكبة وكل شوية أقلبه وأزيله عن الجوانب لحد ما نعم تماما وبقى زبدة فعلا
*** ضفت على الزبدة دي2 ملعقة أكل كاكاو و3 ملاعق سكر باودروتخفق جيدا وأخيرا نضيف ملعقة أكل ونص زيت أوعسل في حالة عايزينها سادة مش بالشيكولاتة
وتخفق حتى تتجانس وتبقى زبدة شيكولا لامعة وجميلة ولذيذة
وتخفق حتى تتجانس وتبقى زبدة شيكولا لامعة وجميلة ولذيذة
ولو مش عايزينها بالشيكولاتة ولو إنها أحلى وأطيب كثير من السادة يبقى مش نحط كاكاو
بس بجد بالشيكولاتة تجنن ... رهيبة مع إني بحب السادة كمان أوي
تعليقات